Има и други начини освен PTC

Реших да обърна внимание и на някои други начини за изкарване на допълнителни доходи от интернет. PTC сайтовете са страхотни и някои от тях наистина предлагат много добри условия за печалба, но изискват много търпение и кликане. Все пак не на всеки му се клика всеки ден, понякога това става твърде еднообразно и интересът се губи. Затова хвърлете едно око и на долните предложения, може би те ще се окажат много по-подходящи и по-печеливши за вас. Някои от тях плащат през PayPal, а други през AlertPay, затова е хубаво да имате сметки и в двете разплащателни системи.

Ето ги и предложенията:

Poker Strategy


Ако си мислите, че покерът е хазартна игра и всичко е на късмет, то грешите. Винаги можеш да спечелиш с правилната стратегия. Такова е и мотото на PokerStrategy.com. Там ще намерите безплатни уроци (на български, английски, немски, руски и други езици), които да ви въведат в тайните на успешния покер. И понеже, за да играете са ви нужни средства, Poker Strategy ще ви подарят напълно безплатно до $50 стартов капитал, за да започнете кариерата си на покер играч. Достатъчно е единствено да прочетете уроците им за начинаещи и да положите успешно един лек тест. След това ще можете да изберете една от 12-те покер платформи, които сайтът предлага (ако живеете в България, препоръчвам Poker Stars или Full Tilt Poker), за да получите подаръка си. Остава само да задобрявате и да усъвършенствате играта си. Кой знае, някой ден може да изкарвате прехраната си с професионален покер. Кликнете ТУК, за да се регистрирате и да спечелите вашите $50! (след като последвате линка, въведете данните си и натиснете бутона "Регистрирай се")

Инструкции за получаване на бонуса от $50 - стъпка по стъпка

Pokerstrategy.com е едно от най-старите и най-успешни покер училища в света. Това не се отнася само в смисъл колко са големи (повече от 3,000,000 члена), но също и до успеха на техните членове, който е далеч над успехите на обикновените онлайн играчи. Този сайт заедно със статиите, видео-материалите, треньорските напътствия, форумите и началния капитал, се финансира чрез така нареченото "споразумение на партньорите".

Какво ще получа като се регистрирам?

  • Началният капитал от $50 ти дава възможност да се пробваш в покера, без да поемаш какъвто и да е риск.
  • Учебните материали те учат как да играеш покер успешно.
  • Можеш да получиш пряка подкрепа от най-голямата световна покер общност и нейните 3,000,000 члена.
  • И всичко това е без заплащане.

Главните преимущества при регистрацията ти в Pokerstrategy.com са уникалните учебни материали, съчетани с началния капитал и шанса да се развиваш като добър играч на покер с помощта на PokerStrategy.com. И всичко това напълно безплатно! А докато играеш, можеш да получиш достъп до още учебни материали!

За повече информация посетете http://www.nauchipoker.com.

Gomez PEER

Присъедини се към Gomez PEER

Всеки си мечтае да трупа печалби докато сърфира в интернет без от него да се изисква нищо друго. Gomez PEER превръща тази мечта в реалност. Единственото, от което се нуждаете е компютър с връзка към интернет. Трябва да се регистрирате като peer на техния сайт, а след това да изтеглите тяхната програма, която стартира с включването на Windows и заема съвсем малко оперативна памет. От време на време Gomez PEER ще използва интернет връзката ви, за да провежда различни тестове с цел оптимизация на уеб страниците си. Именно за работата, която извършва компютърът ви, ще ви се плаща. За всеки 40 минути, през които компютърът ви извършва такава дейност получавате по $0.01. Сумата не е голяма, но имате и $0.082 на ден за това, че сте онлайн (дори да не вършите никаква работа) и по $1.00 бонус за всеки ваш реферал. Минималната сума за изплащане е $5.00 през PayPal, a плащанията са всеки месец. Ако за месеца не успеете да достигнете сума от $5.00, парите ви се прехвърлят за следващия месец. Максималната сума, която може да получите за един месец е $45. Не е много, но все пак реално след първоначалната инсталация вие не правите нищо. Има една важна особеност - след като се регистрирате няма веднага да започнат да ви плащат. Съществува тестов период от 10 до 14 дена, през който статусът ви е "PENDING", т.е. програмката си седи включена и компютърът ви извършва задачи по няклко минути на ден, за да могат от Gomez PEER да оценят вашето качество. Не е известно как точно избират кои peer-и да включат, но това е свързано с типа на интернет връзката, която ползвате, колко време на ден сте онлайн и други такива критерии. Ако ви одобрят (моят акаунт беше одобрен точно на десетия ден), статусът ви ще се промени на "ACTIVE" и ще започнат да ви плащат. Рефералски бонус ще получавате само от рефералите, които са одобрени. След като вече знаете всичко това, остава само да се регистрирате в сайта на Gomez PEER и да изтеглите програмата им. След като инсталирате програмката ще се появи прозорец с настройки, в който да въведете потребителското си име (с което сте се регистрирали в сайта), държавата, където се намирате и типа на интернет връзката ви. За да ви одобрят и да максимизирате печалбата си, е много важно да въведете коректно тези данни. Това е, иконата на Gomez PEER ще стои в Taskbar-a ви и ще трупа центове, а вие може спокойно да ползвате компютъра си. Програмата ви дава възможност да я инсталирате на неограничен брой машини. Само инсталирайте и въведете в настройките user name-a в Gomez PEER. По този начин увеличавате онлайн времето си, което съответно води и до по-високи печалби. Ако имате въпроси, пишете ми на e-mail.

Получени плащания - $5.35.

MoreNiche

MoreNiche Affiliate Program

Следващото предложение е свързано с т.нар. affiliate marketing. Имайте предвид, че печалбите тук са наистина огромни, ако сте добри в рекламата и продажбите. Говорим за няколко хиляди долара на месец. Конкретната програма се казва MoreNiche и е може би най-популярната. Концепцията й е да продавате чужди продукти и от това да печелите комисионни. Тези комисионни хич не са малки - до 40-45%. Например от една единствена продажба на хапчета за отслабване може да спечелите $130. Може да избирате от голям асортимент продукти като вече споменатите хапчета за отслабване, диети, покани за онлайн казина, бизнес оферти, продукти за удължаване на пениса и др. Може да изберете това, което ви допада. Следващата стъпка е да го промотирате. Просто трябва да поставите вашия уникален линк за продажба на своя уебсайт или блог. Може да създадете и изцяло нов уебсайт специално за този продукт. Ако успеете да генерирате трафик към сайта си и да убедите хората да си купят продукта ви, печалбата ви е гарантирана. Всичко зависи от рекламните ви умения. Разбира се, това не е всичко. Още с регистрацията си ще получите до $45 бонус. Отделно за всеки поканен приятел ще печелите по 20$ и 5% от неговите приходи от продажби. Печалбите наистина се реализират много по-трудно, отколкото в PTC програмите, но за сметка на това са по-големи. Преценете сами дали да се регистрирате, заслужава си дори за първоначалния бонус от $45. Линк за регистрация: www.moreniche.com

Списъкът с такива предложения ще бъде обновяван с всичко, което се сетя и от което могат да се изкарат допълнителни доходи. Несъмнено мрежата е препълнена с неизползвани възможности, само трябва да се открият. Успех на всички!

Poker Srategy

28 души вече получиха начален капитал $50 от Poker Strategy. Регистрирай се сега, за да стартираш своята покер кариера!

Всички, които са се регистрирали, могат да ми пишат на е-mail за допълнителни разяснения и съвети.

Пет стъпки за гарантиран успех

- търпение
- креативност
- упоритост
- много работа
- съвсем малко късмет