Полезни съвети

Тук ще намерите най-общи насоки за работа с PTC сайтовете. Целта е да отделяте възможно най-малко време и да превърнете печеленето на пари в забавление.


Как да кликаме върху повече реклами дневно?

Понякога Ви се струва, че за деня има твърде малко реклами, нали? Истината е, че различните реклами се появяват по различно време през денонощието. Зависи кога някой рекламодател ще си плати, за да му пуснат рекламата. Така че, ако имате късмет, освен тези около 10 реклами, които са Ви гарантирани, може да попаднете и на 7-8 допълнителни и така да изкарате повече пари. Забелязвам, че обикновено между 22:00 ч. и 23:30 ч. най-често се изсипват пакети с реклами. Повечето са само за 100 или 1000 клика, затова трябва да сте бързи. Успех!


Скучните реклами

Дори и в началото да Ви е интересно да преглеждате рекламите, с течение на времето те ще Ви омръзнат. Добрата новина е, че рекламодателите плащат, когато линкът е отворен за 30 секунди, т.е. не сме задължени физически да гледаме самата реклама. Това означава, че веднага след като кликнете върху линка, можете да минимизирате прозореца и да се занимавате с нещо друго, без това да повлияе на отчитането.
Друг любопитен факт е, че ако гледате реклами в различни PTC сайтове едновременно, те не се влияят помежду си. Така за тази половин минута можете да заработите двойна или тройна печалба!


Вашите referrals

Когато се регистрирате в някоя от програмите, получавате уникален линк, който служи за регистрация на други потребители. Сложете този линк на личния си уебсайт, блог или форум и поканете хората да се регистрират чрез него. За всеки регистриран потребител ще получавате бонус към Вашата сметка! За да разберете как да привличате реферали чрез моя сайт напълно безплатно, кликнете ТУК.
Всички сайтове предлагат и платени пакети от referrals, които може да закупите, ако не успеете да привлечете свои собствени. Най-често пакетите са от по 15, 35, 50, 100 и 500 човека. Лошото е, че няма да познавате хората, за които сте платили. Ако попаднете на активни referrals, ще достигнете до наистина солидни печалби. Инвестицията в тези покупки се връща за броени дни, а Вие продължавате да печелите дълго след това. Разбира се, всичко това има абсолютно пожелателен характер.


Premium Membership

Предлага се и закупуване на Premium Membership за една година като по този начин Вие ставате VIP потребител. В общия случай, ако сте обикновен потребител, получавате по $0.01 на реклама, а ако сте супер потребител - двойно повече. Например Premium Membership в комплект с 35 referrals е една доста добра инвестиция, която се изплаща супер бързо и води до сериозни парични постъпления.


Оферти

Някои от PTC сайтовете предлагат и други методи за печелене, освен кликането по реклами. Например, IfBux Ви дава възможност да изпълнявате различни задачи, които са достъпни от менюто "Paid To Do Offers". Най-често от Вас ще се изисква да се регистрирате в даден сайт. Всяка успешно завършена задача ще Ви носи от $0.05 до $0.10. Офертите обаче почти никога не са изгодни за изпълнение, изискванията не си струват наградата.

Други PTC сайтове

Докато кликате по рекламните линкове ще забележите, че ви предлагат да се запишете и в други PTC сайтове освен тези, разгледани тук. Всъщност популярността на този тип сайтове доведе до това, че почти всеки ден се пръкват нови и нови, обещаващи големи печалби. Лесно може да се досетите, че повечето от тях са т.нар. SCAM, т.е. събират пари от потребителите си и в един хубав момент просто изчезват завинаги, а вашите заработки са изгубени. Много често чрез регистрация в такива сайтове се крадат потребителски имена и пароли, чрез които по-късно се източват спестяванията на хората в сериозните програми. В никакъв случай не твърдя, че сайтовете, които аз съм разгледал тук, са единствените и трябва да се запишете само в тях. Регистрирайте се и в други, но бъдете предпазливи - не използвайте едни и същи имена и пароли. Преди да се регистрирате проверете колко се плаща от рекламодателите и колко плащат на вас - веднага си личи, ако има нещо нередно. Не се подлъгвайте от прекалено високи суми за клик. Ако откриете сайт, от който имате много добри лични впечатления, моля пишете ми за него и мога да го включа в страницата си, дори ще стана ваш referral. :)

Най-важното

Не се отказвайте твърде рано! Знам, че в началото печалбите вървят бавно, но с малко търпение може да постигнете всичко. На практика няма ограничение на сумите, които може да заработите. Рефералите са ключът към успеха.

Направете си сайт или блог

Задължително си направете собствен сайт или блог, където да промотирате вашия рефералски линк. Днес няма по-лесно нещо от това да създадеш собствено място в интернет. Използвайте популярните блогърски услуги като Wordpress или Blogger.